Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

[Vídeo] Castellà parlar clar i avisa que “això no va de somriures, això tindrà costos”

En una mena d'autocrítica a l'actitud naïf amb què ha afrontat el sobiranisme la lluita per la llibertat

|

- Publicitat -

“Això no va de somriures. Això tindrà costos”. Ahir, el líder de ‘Demòcrates’, Antoni Castellà, parlava clar al barri barceloní de Gràcia -en el marc d’una tertúlia impulsada per ‘Birres per la República’- sobre els propers passos en el procés per assolir la independència de Catalunya.

En una mena d’autocrítica a l’actitud naïf amb què ha afrontat el sobiranisme la lluita per la llibertat -topant-se amb presos polítics i exiliats d’un Estat al qual no creia capaç d’arribar fins a les últimes conseqüències-, Castellà va fer arribar al públic que l’escoltava que cal fer “resistència”.  “Hem de fer col·lectivament un pas, que és gestionar la política entre tots. La gent de l’ANC, Òmnium, dels CDR, ciutadans, independents, persones de partits… Junts som imparables”.

Publicitat

“Si la majoria d’una societat, amb legitimitat parlamentària, pren la decisió d’insubmissió col·lectiva -no sotmetre’s a un altre Estat- i ho manté en el temps, serà independent. Sabent que l’Estat Espanyol té el límit de la violència de l’1-O i la repressió injusta actual”, va afegir.

 

 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut