Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024
Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024

VÍDEO | Carles Puigdemont trasllada a Meridiana Resisteix el seu “agraïment” per “recordar que hi ha un conflicte i que el volem resoldre decidint tots els catalans”

Meridiana Resisteix es manifesta aquest dimarts a les 19:50 hores de la tarda, davant l'estació Arenal Fabra i Puig, a la plaça Josep Bonet i Morell, per exigir la fi de la repressió espanyola

|

- Publicitat -

El president a l’exili Carles Puigdemont ha enviat un missatge al grup de resistència Meridiana Resisteix, que després de 1.185 dies tallant l’avinguda Meridiana, continua sortint al carrer per reivindicar l’existència del conflicte polític català i exigir la fi de la repressió per part de l’Estat espanyol.

Puigdemont, al missatge transmès al grup, agraeix el compromís incansable dels manifestants i confia que aviat podrà donar-los les gràcies en persona. “Vull agrair el compromís, la persistència, aquí a la Meridiana, de recordar que hi ha un conflicte i que el volem resoldre decidint tots els catalans” ha dit al vídeo. “Espero poder agrair algun dia, si pot ser el més aviat possible, el sacrifici i l’acompanyament que heu fet i esteu fent sense defallir” conclou el president.

Publicitat


Meridiana Resisteix es manifesta aquest dimarts, 19 de setembre, davant l’estació Arenal Fabra i Puig, a la plaça Josep Bonet i Morell, a les 19:50 hores de la tarda. L’acte compta amb una assemblea oberta i una marxa sota el lema “la ciutat és nostra”. El motiu de la convocatòria és el d’exigir la fi de la repressió espanyola envers els independentistes.

 

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut