Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[VÍDEO] Campdepadrós s’acomiada del Parlament subratllant que “les lleis s’accepten quan són pactades però no quan són imposades”

|

- Publicitat -

El diputat, Eusebi Campdepadrós, s’ha acomiadat avui del Parlament, del qual va ser membre de la Mesa en la passada legislatura, per incorporar-se al Govern, concretament al Departament de Justícia, on serà el Secretari de Relacions amb l’Administració de Justícia. El tarragoní ha demanat poder-se adreçar a la cambra al tancament de la sessió per acomiadar-se dels que han estat els seus companys d’hemicicle i ho ha fet agraïnt la feina feta a tots els diputats així com a tots els treballadors de la cambra. En el seu discurs de comiat ha recordat les paraules amb les quals les Corts Catalanes rebien el Comte de Barcelona per deixar clara la voluntat de ser de les institucions i del poble català: “les lleis s’accepten en tant que són pactades però no quan són imposades. Volem ser tractats com iguals i no com a súdbits. Volem ser una nació lliure més entre les nacions lliures. Visca la terra!”, ha reblat.

Amb la sortida del Parlament d’Eusebi Campdepadrós i de Teresa Pallarès, que en aquest cas serà nomenada delegada del Govern al Camp de Tarragona, s’incoporaran al grup parlamentari de Junts els qui ocupaven els següents lloc en la llista de la formació a la demarcació de Tarragona: Joaquim Calatayud i Irene Negre.

Publicitat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut