Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] Burles a Andrea Levy i a la seva dubtosa habilitat lectora: “O no sap llegir o va borratxa”

|

- Publicitat -

Explosió de crítiques i burles a l’exdiputada del Parlament de Catalunya pel PP, Andrea Levy, pel lamentable discurs que va protagonitzar, en un intent fallit per criticar les manifestacions i els aldarulls que estan succeint arreu per demanar l’alliberament de Pablo Hasel. El vídeo de la intervenció de l’actual delegada de l’Àrea de Cultura, Turisme i Esport de l’Ajuntament de Madrid s’ha fet viral a la xarxa perquè mostra que la lectura en veu alta no és el punt fort de Levy, entrebancant-se cada dos per tres i quasi rient-se d’ella mateixa perquè s’equivoca.

De fet, alguns dels comentaris de Twitter transmeten el dubte de si Levy podia anar fins i tot beguda durant aquesta intervenció: “O no sap llegir o va borratxa!”, exclamava un usuari que també es queixava del sou que pot arribar a cobrar una regidora per no demostrar les qualitats necessàries. “Andrea Levy, regidora de Cultura, oci nocturn i festes”, se’n fotia un altre internauta.

Publicitat

Et pot interessar  El PP no perd el temps i porta a la JEC la presentació de l'informe sobre el referèndum, abans fins i tot que tingui lloc
Publicitat

Opinió

Minut a Minut