Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

VÍDEO | Borràs confirma la delegació de Lluís Puig: “La resposta és sí”

|

- Publicitat -

La mesa torna a comptar el vot delegat de Lluís Puig. Així mateix, el diputat de Junts que es troba a l’exili ha tornat a votar al ple del Parlament de Catalunya, tot i que el Tribunal Constitucional espanyol li vagi anul·lar la delegació.

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha posat en pràctica el que es va acordar en la mesa de la cambra, un procediment que ja es va aplicar en l’anterior ple. A l’inici de la sessió, el portaveu de Ciudadanos, Nacho Martín Blanco ha preguntat a Borràs i la del parlamentari exiliat de Junts Lluís Puig comptava entre les delegacions de vot acceptades per la mesa. Igual que en l’últim ple, la majoria independentista de l’òrgan rector de la cambra ha avalat la delegació de Puig. Borràs únicament ha assenyalat: “La resposta és sí”.

Publicitat

De seguida, Martín Blanco l’ha advertit de les conseqüències legals que podia comportar. Cal recordar que la formació taronja va amenaçar que presentaria una denúncia a la Fiscalia per prevaricació contra els membres de la mesa precisament per la gestió del vot de Puig.

La votació feia referència a un decret a partir del qual s’assumeix la gestió directa de subministrament d’aigua a poblacions per mitjà de les instal·lacions de la xarxa Ter-Llobregat.

Et pot interessar  El TSJC desestima el recurs de Lluís Puig i confirma l'obertura del judici oral pel trasllat de les obres de Sixena
Publicitat

Opinió

Minut a Minut