Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Boicotegen la Trobada Empresarial al Pirineu on participava el president Aragonès

|

- Publicitat -

El president Pere Aragonès ha participat aquest divendres a la inauguració de la 32a Trobada Empresarial al Pirineu en la qual hi participen unes 600 persones, a la Seu d’Urgell. El que segurament no s’esperava el president era que a mitja conferència, la trobada fos boicotejada per un membre d’Arran i de la plataforma #StopJJOO, el regidor de la CUP de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell Bernat Lavaquiol, que ha alçat la veu per dirigir-se directament al cap de l’executiu català advertint-lo que “ens vol ficar uns Jocs Olímpics d’Hivern en un moment d’emergència climàtica!”.

El jove també ha tingut temps de recordar que els informes de la Generalitat que presideix Aragonès ja adverteixen que “en 15 o 20 anys no hi haurà neu”. “No serà viable, ens esteu condemnant. No als jocs!”, ha exclamat.

Publicitat

Per la seva banda, Aragonès ha afirmat que “ens equivocaríem si ho entenem com quinze dies d’esdeveniment i després marxar”. El president de la Generalitat ha defugit d’una “visió centralista” del projecte des de Barcelona i ha apostat per subseus i la realització de determinades proves fora del territori català, en clara al·lusió al Pirineu aragonès i francès.

Et pot interessar  Aragonès proposa celebrar un referèndum via l'article 92 de la Constitució espanyola
Publicitat

Opinió

Minut a Minut