Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

[Vídeo] Arrimadas ja és oficialment líder de la ultradreta: va a Alella a retirar llaços grocs

Malgrat la gran quantitat de mitjans de comunicació (la majoria de la caverna) que s’han desplaçat a Alella per a cobrir un passeig d’Albert Rivera i Inés Arrimadas pels carrers […]

Gerard Sesé 29/08/2018

Malgrat la gran quantitat de mitjans de comunicació (la majoria de la caverna) que s’han desplaçat a Alella per a cobrir un passeig d’Albert Rivera i Inés Arrimadas pels carrers de la ciutat del maresme, l’unionisme no ha aconseguit el que volia: la provocació ha quedat en un no res.

La idea de Ciudadanos era fer una caminada i arrencar llaços grocs i així ho han fet. Però hi havia més càmeres i micròfons que no pas gent mirant-s’ho. De fet, tret d’algun clàxon de cotxe que passava per allà, ningú no ha increpat ni insultat als líders unionistes, ara ja a cara descoberta, d’ultradreta.

Al mateix nivell que grupuscles d’ultradreta

Amb aquesta acció, Inés Arrimadas esdevé la primera cap de l’oposició obertament d’ultradreta, ja que ha fet exactament el mateix que persones identificades que formen part de grupuscles nazis, falangistes i feixistes, persones convictes i amb antecedents penals.

Una pantomima que ha durat 5 minuts

Després del xou de Ciudadanos, que ha fracassat estrepitosament, només 5 minuts després ciutadans republicans han tornat a posar els llaços grocs que els ultres unionistes espanyols havien retirat.