Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[Vídeo] Arrimadas ja és oficialment líder de la ultradreta: va a Alella a retirar llaços grocs

Els líders taronges es posen al costat de persones identificades amb partits nazis i falangistes que han retirar llaços al carrer

|

- Publicitat -

Malgrat la gran quantitat de mitjans de comunicació (la majoria de la caverna) que s’han desplaçat a Alella per a cobrir un passeig d’Albert Rivera i Inés Arrimadas pels carrers de la ciutat del maresme, l’unionisme no ha aconseguit el que volia: la provocació ha quedat en un no res.

La idea de Ciudadanos era fer una caminada i arrencar llaços grocs i així ho han fet. Però hi havia més càmeres i micròfons que no pas gent mirant-s’ho. De fet, tret d’algun clàxon de cotxe que passava per allà, ningú no ha increpat ni insultat als líders unionistes, ara ja a cara descoberta, d’ultradreta.

Publicitat

Al mateix nivell que grupuscles d’ultradreta

Amb aquesta acció, Inés Arrimadas esdevé la primera cap de l’oposició obertament d’ultradreta, ja que ha fet exactament el mateix que persones identificades que formen part de grupuscles nazis, falangistes i feixistes, persones convictes i amb antecedents penals.

Una pantomima que ha durat 5 minuts

Després del xou de Ciudadanos, que ha fracassat estrepitosament, només 5 minuts després ciutadans republicans han tornat a posar els llaços grocs que els ultres unionistes espanyols havien retirat.

Et pot interessar  Ciudadanos, camí del seu propi "Ulster"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut