Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

[Vídeo] Arran convoca la manifestació per la diada valenciana: “Unitat i lluita pels països catalans”

|

- Publicitat -

Les celebracions pel Dia del País Valencià, que es commemora cada any per l’aniversari de la pèrdua de les institucions i de les lleis valencianes en la Batalla d’Almansa, tornen a poder-se celebrar amb plena normalitat.

Acció Cultural del País Valencià ha organitzat un gran acte a Castelló de la Plana, el dia 7 de maig. Arran hi dona suport i, de fet, també ho convoca.

Publicitat

Aquest dijous, el col·lectiu juvenil ha compartit un vídeo a xarxes socials on denuncien el constant atac de l’Estat Espanyol de la llengua i poble: “Unitat i lluita”, afegeix: “Recobrem-nos en la nostra unitat o serem destruïts com a poble”.

Entre les activitats programades ees durà a terme l’espectacle ‘Arrel’, de Noèlia Llorens ‘Titana’ i Miquel Gil, i Mural Sonor, amb la participació dels artistes Mireia Vives i Borja Penalba; May Ibáñez i Tardor; i la banda No Falla.

També s’ha convocat la tradicional manifestació per la llengua, que recorrerà els principals carrers de la Castelló sota el lema “Ara i sempre, som País Valencià”.

Et pot interessar  Entitats ecologistes i juvenils s'organitzen per a manifestar-se el 8 de juny a Barcelona davant "la crisi ecosocial"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut