Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

VÍDEO | Aragonès vol afrontar la segona part de la legislatura “amb més fortalesa i energia renovada”

Aragonès ha destacat que les noves conselleres i el nou conseller tenen l'encàrrec de "consolidar els canvis per continuar fent avançar el país"

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, confia que la nova remodelació del seu executiu li permetrà esgotar la legislatura i, de fet, ha situat les eleccions catalanes el febrer del 2025, seguint amb el calendari establert, segons ha afirmat durant la roda de premsa celebrada per anunciar els canvis a les conselleries d’Acció Climàtica, Educació i Territori.

Aragonès ha justificat els canvis, sorgits arran de l’estructuració necessària a Acció Climàtica després que s’anunciés que Teresa Jordà serà la número 2 d’ERC a Madrid, perquè es troba en l’equador del seu mandat, i al·legant que “l’estabilitat és imprescindible”. El president ha assegurat que els canvis es produeixen també per “afrontar la segona part de la legislatura amb més fortalesa i energia renovada“. Amb tot, Aragonès ha destacat que les noves conselleres i el nou conseller tenen l’encàrrec de “consolidar els canvis per continuar fent avançar el país”.

Publicitat

La decisió de substituir Teresa Jordà per David Mascort ha estat acordada amb ella i el partit, arran de la candidatura de Jordà de cara les eleccions generals. En el cas del conseller de Territori Juli Fernàndez, que serà substituït per Ester Capella, la decisió també ha estat de mutu acord. No ha estat igual en el cas del Departament d’Educació, segons fonts de Palau consultades per l’ACN. Així i tot, el president ha defensat que ara era el moment idoni per fer canvis a Educació, ja que s’està a finals de curs.

Et pot interessar  ERC defensa un debat electoral amb Junts i el PSC per "confrontar idees"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut