Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

VÍDEO | A Colau se li acaba la paciència i dispara foc a discressió contra Ayuso

|

- Publicitat -

Farta de les al·lusions negatives que Isabel Díaz Ayuso fa reiteradament a la ciutat de Barcelona, Ada Colau decidit publicar un vídeo de TikTok demanant als seus seguidors que el facin circular per tal “arribi com més aviat millor” a la presidenta de la Comunitat de Madrid.

“Com sabeu, la senyora Ayuso té per costum posar-se amb la gent en general, sempre està com buscant baralla, es posa amb els metges, es posa amb els mestres, es posa amb els llogaters, es posa amb els taxistes, i es posa sovint amb la ciutat de Barcelona. I a més sol utilitzar força ‘fake news’, mentides constants, per dir que la nostra ciutat està en decadència”, comença explicant.

Publicitat

“Bé doncs resulta que aquesta setmana han sortit dues notícies que em semblen força rellevants. La primera, que Barcelona lidera la creació de llocs de treball a tot l’Estat. És a dir, que som de les grans ciutats d’Espanya on hi ha menys atur, per davant de Madrid. I la segona notícia: acaba de sortir que Barcelona lidera per cinquè any consecutiu la inversió social per habitant. Però què vol dir que Barcelona lidera la inversió social? Perquè és una cosa que pot sonar com a molt abstracte”, continua.

La primera notícia a què fa referència Colau va ser publicada per El Periódico i la segona per 20 Minutos. L’alcaldessa segueix el seu discurs explicant que el fet que Barcelona lideri la inversió social significa és que “hem creat un dentista municipal perquè ningú no es quedi sense anar al dentista, que és que hem creat un psicòleg municipal a tots els districtes gratuït, que hem ampliat les beques menjador perquè cap nen ni nena es quedi sense menjar a les escoles o que estem fent més habitatge de lloguer que mai, moltíssima més que la Comunitat de Madrid”.

Et pot interessar  Barcelona es prepara pel Sant Jordi: enguany es recuperarà la totalitat de la Rambla amb un nou repartiment "mes esponjat"

“Jo crec que són dos temes interessants, però que és curiós que la senyora Ayuso no en parli. La veritat és que m’encantaria que la senyora Ayuso es donés per interpel·lada i volgués discutir aquests temes”, ha conclòs amb decisió Colau. Ara només queda esperar veure si la presidenta del PP compleix els desitjos de l’alcaldessa de Barcelona i la complau amb una resposta.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut