Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

Victòria judicial del fotoperiodista Jordi Borràs davant el policia que el va agredir

|

- Publicitat -

El mateix Jordi Borràs ho diu: “Victòria contra tot pronòstic!”. Així ha celebrat el fotoperiodista que el procés judicial contra un agent de la policia espanyola que el va agredir el 2018 després de la presentació de la Crida Nacional per la República a l’Ateneu Barcelonès a crits de “Viva España”.

Publicitat

Aquest agent, que era inspector de la Brigada d’Informació de la policia nacional, ha acceptat una pena d’un any de presó, a banda d’indemnitzar Jordi Borràs amb 7000 euros i pagar les costes del judici. Així ho ha anunciat el mateix Borràs, que ha celebrat la victòria a les xarxes socials i que ha rebut tot l’escalf de l’independentisme. També ha agraït a la seva advocada i l’equip la gestió per la seva defensa al judici.

Quan ha sortit de la Ciutat de la Justícia, Borràs també ha declarat en forma de clatellot cap a l’unionisme de la delegada del Gobierno, Teresa Cunillera, que ara ja té motius per dir que és culpable, després que aquesta hagués dit que l’agent era innocent fins que es demostrés el contrari.

Et pot interessar  Jordi Borràs: "Que em censurin fotos al Visa pour l'image denota la manca de saber fer de la direcció del festival"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió