Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Víctor Terradellas deixa la militància de Junts i es retira de les primàries per l’alcaldia de Reus

|

- Publicitat -

Mala maror al partit de Carles Puigdemont, almenys a la regió de Reus. El fins ara candidat a l’alcaldia Víctor Terradellas ha anunciat que es retira d’aquesta candidatura i denuncia que la direcció del partit “ha actuat sense cap mena de neutralitat” per afavorir l’altra candidata, Teresa Pallarès.

En un comunicat, Terradellas s’ha mostrat ofès amb el partit per les pressions rebudes per tal que no es presentés, i la seva decisió final ha estat retirar-se no només de la cursa per ser el candidat de Junts, sinó que també abandonarà el partit com a militant. “No vull ser partícip d’aquest joc”, ha dit en l’escrit, assegurant que hi ha hagut una clara pèrdua de confiança i que li han amagat informació. Amb tot, Terradellas lamenta que el partit també s’hagi negat a la seva proposta de fer una candidatura unitària, i assegura que no deixarà de treballar per Reus i per Catalunya”.

Publicitat

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont tornarà a Catalunya el dia del ple d'investidura, però deixarà la política si no és escollit president
Publicitat

Opinió

Minut a Minut