Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Víctor Amela surt escaldat preguntant a la xarxa si es vol un referèndum d’autodeterminació

|

- Publicitat -

El periodista Víctor Amela no deixa passar gaires dies entre polèmiques. Després de demostrar la seva transfòbia cap a col·lectius LGTBI a la televisió, ara ha volgut ficar-se en un altre embolic des del seu compte de Twitter. En concret, Amela ha creat una enquesta preguntant si “voleu que es convoqui un referèndum que decideixi un dia si passeu o no a convertir-vos en foraster de la vostra terra natal”. Per acabar-ho d’adobar, el periodista ha apuntat directament que aquest referèndum seria una proposta d’Aragonès “per acontentar la CUP”.

El que segurament no s’esperava és que el “Sí” al referèndum està guanyant la seva enquesta amb un aclaparador 91% de vots a favor, quan falten unes hores perquè s’acabi el temps per respondre l’enquesta, i amb més d’11.000 vots. La publicació s’ha omplert de comentaris deixant en evidència el periodista, que per si quedava algun dubte, ha matisat en un altre tuit que “jo no vull, voto NO”.

Publicitat

Et pot interessar  Aragonès fa una crida a obtenir la "força" necessària el 12-M perquè la Moncloa digui 'sí' al referèndum
Publicitat

Opinió

Minut a Minut