Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Vic es passa a la “sobirania fiscal” i pagarà els seus impostos a la Hisenda catalana

|

- Publicitat -

L’alcaldessa de Vic, Anna Erra, ha signat un decret d’alcaldia per mitjà del qual el consistori se suma a la campanya de l’ANC per a la “sobirania fiscal”, i aquest primer trimestre del 2021 començarà a pagar els impostos a l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) en comptes de fer-ho a la Hisenda espanyola.

En un comunicat de l’ANC, l’entitat ha assegurat que el decret explicita “la voluntat de l’Ajuntament de Vic d’exercir la sobirania fiscal, i de posar en marxa els mecanismes necessaris per procedir a pagar l’impost sobre la renda de les persones físiques a l’Agència Tributària de Catalunya”.

Publicitat

L’ANC, que destaca la feina que han dut a terme amb el Consell Local per la República de Vic, insta també la resta de consistoris independentistes com també empreses, autònoms, administracions i partits a exercir la seva “sobirania i a preparar la Generalitat per a una futura ruptura amb l’Estat”.

Et pot interessar  Erra insta els grups a negociar el pressupost: "Com més àmplia sigui la majoria parlamentària, millor serà per al país"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut