Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Vergés també critica el Gobierno per restringir la vacuna d’AstraZeneca: “Un cop més, Espanya al furgó de la cua”

|

- Publicitat -

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha carregat contra la pèssima gestió del Gobierno amb la pandèmia, que un cop més ha mostrat la seva incompetència restringint la vacunació del protector d’AstraZeneca als majors de 55 anys. Ho ha fet a través de les xarxes socials, després de constatar que Andorra sí que permetrà l’administració d’aquestes vacunes a la gent gran.

Vergés assegura que “un cop més, Espanya està al furgó de la cua”, ja que la resta d’Europa “està eliminant el topall d’edat de la vacuna d’Astra, excepte el Gobierno“. La consellera també recorda que des del Departament de Salut, ja fa dies que es reclama el canvi en la restricció, i apel·la a la salut dels ciutadans exigir-lo. D’aquesta manera, Vergés se suma a les múltiples peticions que han realitzat importants científics com Alex Arenas, Antoni Trilla, o altres figures polítiques com Quim Torra.

Publicitat

Et pot interessar  Alerta per possible presència de plàstic en croquetes de bolets congelades de les marques Eroski, Alteza i Bon Preu
Publicitat

Opinió

Minut a Minut