Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024
Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024

Verge deixa en evidència Pedro Sánchez per “comprar el marc de l’extrema dreta” i renegar de les polítiques feministes

La consellera ha recordat que el 2017 es va culpar l'independentisme d'haver despertat el feixisme: "Quan no s'és capaç d'identificar les causes és molt difícil fer-li front"

|

- Publicitat -

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, ha carregat contra les “esquerres espanyoles”, i concretament contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, per “comprar el marc de l’extrema dreta” i “renegar” de les polítiques feministes que ells mateixos han impulsat des del govern espanyol a través de declaracions indignants. “També es va dir el 2017 que l’independentisme havia despertat el feixisme. Quan no s’és capaç d’identificar les causes és molt difícil fer-li front”, ha etzibat la consellera.

En el dia internacional de l’Orgull LGBTI, Verge també ha fet un crit d’alerta per advertir que “l’auge de l’extrema dreta i la dreta més reaccionària és una amenaça no només pels drets LGBTI i de les dones, sinó per a la democràcia, els drets i les llibertats“. Així mateix, ha condemnat amb contundència el vet “hipòcrita i irresponsables” a persones com Irene Montero, després de ser apartada de les llistes de Sumar.

Publicitat

Pedro Sánchez, incomodat pel discurs d’Irene Montero

Igualment, la diputada d’ERC Jenn Díaz ha carregat contra les polèmiques declaracions de Pedro Sánchez, que va assegurar que tenia “amics” que se sentien “incòmodes” davant el discurs potent de feministes com Irene Montero.

“Jo també parlaré de les meves amigues violades, les meves amigues fent equilibris amb les cures, les meves amigues odiant els seus cossos, les meves amigues maltractades, les amigues de les meves amigues assassinades”, li ha respost Díaz.

Et pot interessar  Cap sorpresa: l'entitat espanyolista Manos Limpias admet que va basar la denúncia contra Begoña Gómez en notícies possiblement falses
Publicitat

Opinió

Minut a Minut