Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

Van den Eynde: “Hi ha molts números que les resolucions del Suprem acabin al Tribunal Europeu dels Drets Humans”

|

- Publicitat -
L’advocat Andreu Van den Eynde ha assegurat que “hi ha molts números que les resolucions del Tribunal Suprem acabin al Tribunal Europeu dels Drets Humans”. En una entrevista a TV3 ha explicat que Oriol Junqueras “està segur i serè” en un escenari “previst”, el dia que els eurodiputats Carles Puigdemont i Toni Comín s’estrenen com a membres del Parlament Europeu. “Junqueras ha rescatat algunes persones i no ha pogut salvar-se ell en aquesta batalla, però la nostra feina és aquesta”, ha insistit Van den Eynde, que ha indicat que veure Puigdemont i Comín com al Parlament Europeu no li treu “la tristor” de no veure l’efecte de la sentència sobre els seus clients però es mostra satisfet que aquesta “defineix l’estatus dels europarlamentaris de tot Europa pel futur”.

Van den Eynde ha explicat que els seus clients compliran la pena i el “més realista” és que surtin en llibertat després del “tractament penitenciari ordinari”, que consisteix en començar a tenir permisos “com qualsevol altre pres”. Ha assegurat que Junqueras i Romeva no volen cap indult, però la seva opinió és que els haurien de concedir l’indult “gairebé sense demanar-ho”.

Publicitat

“A mi m’és igual si el volen o no, ells no poden disposar sobre la seva pena, ni es mereixen estar allà dins ni ens mereixem que els hagin silenciat durant dos anys. Si a mi m’ho pregunten aniré en contra dels interessos dels meus clients, crec que algú els hauria de rescatar d’allà”, ha reblat.

Et pot interessar  L'unionisme, desfermat: SCC denuncia Yolanda Díaz davant del Suprem per la reunió amb el "pròfug" Puigdemont
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió