Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Valtònyc se’n riu de qui va celebrar “una victòria abans d’hora” i visita el Parlament Europeu amb Puigdemont

|

- Publicitat -

El raper exiliat, Josep Valtònyc, ha visitat amb Carles Puigdemont el Parlament Europeu a Brussel·les. Valtònyc ha expressat que li ha resultat “divertit veure algunes cares que patien ressaca d’haver celebrat una victòria abans d’hora”.

Amb aquesta piulada sembla fer referència a les comunicacions triomfalistes dels mitjans espanyolistes sobre la detenció de Carles Puigdemont, que en poques hores van acabar sent un no res, davant l’avenç dels esdeveniments. També mostra que pot haver coincidit a l’Eurocambra amb eurodiputats espanyols, que consideraven que la detenció i extradició de Puigdemont ja era un fet, i al final se l’han hagut de pintar a l’oli.

Publicitat

L’alliberament del president Puigdemont, sense mesures cautelars, va evidenciar que l’Estat espanyol té una obsessió per perseguir el polític gironí, al límit de la llei. Valtònyc ha penjat diverses fotografies en el Parlament Europeu amb Carles Puigdemont i Clara Ponsatí en les quals ha destacat que ha fet aquesta visita com a ciutadà lliure europeu.

Et pot interessar  Més de 200 personalitats de la cultura, la ciència o la política mostren el seu suport a Puigdemont
Publicitat

Opinió

Minut a Minut