Dissabte, 27 de novembre de 2021 - Edició 1220
La República

Valtònyc se’n fot de l’Estat: “Al final se’ls hi acabaran els delictes i em voldran extradir de debò per cantar malament”

El raper a l’exili ha deixat retratat a l’Estat en mostrar el conjunt d’acusacions a la seva contra que han acabat a la paperera de la història

Redacció
Redacció 24/11/2021

El raper mallorquí a l’exili, Josep Valtònyc, després d’aconseguir fulminar el delicte d’injúries a la corona en la legislació belga, torna a fer de les seves.

Valtònyc s’ha burlat de l’Estat en una piulada a Twitter, després que hagi canviat una altra vegada l’estratègia judicial per demanar l’extradició del raper.

El cantant a l’exili ha apuntat que “per terrorisme el TJUE va dir que no, per injúries a la corona el constitucional belga va dir que tampoc i ara intenten una extradició per amenaces de mort”. Així, ha repassat el desastrós recorregut de l’Estat en perseguir a Valtònyc.

“Al final se’ls hi acabaran els delictes i em voldran extradir de debò per cantar malament, ja veureu”. D’aquesta manera ha fet evident que la persecució judicial no s’acaba, però evoluciona cada vegada cap a acusacions més inconsistents i forassenyades.