Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024

Valls, sobre la seva absència al debat de manters: “No es pot fer un debat amb qui comet il·legalitats”

|

- Publicitat -

Aquest dimarts va tenir lloc el primer debat de manters amb els alcaldables de la ciutat de Barcelona, encara que amb dues absències: Manuel Valls, de la plataforma Barcelona 2019 i Josep Bou, del PP no s’hi van presentar. Els dos candidats no van assistir al debat encara que hi apel·lin constantment en campanya i proposin solucions com “acabar amb el top manta en 90 dies”. Aquest dijous, Valls ha assegurat que no hi va anar perquè “era una trampa” i ha afegit que “no es pot fer un debat amb qui comet il·legalitats”.

En una entrevista a Els Matins de TV3, ha afirmat que “l’espai públic és de tots: la delinqüència porta a més inseguretat i més desigualtat” associant així el top manta amb la falta de seguretat que, segons els candidats, “és el principal problema de la ciutat de Barcelona”. A més, preguntat per si s’ha reunit amb el col·lectiu de manters per abordar la problemàtica ha sentenciat que no vol reunir-se “oficialment” amb “grups que porten mafiosos”.

Publicitat

El pacte de les forces del 155, a Barcelona

“Jo seré l’alcalde de Barcelona, hi ha molts indecisos”, ha esperançat. Si no és així, l’exprimer ministre francès ha afirmat que pactaria amb el PSC de Collboni i amb el PP de Bou “si és que obté representació”. Amb tot, l’alcaldable ha subratllat que “a Barcelona el problema no és Vox, sinó l’independentisme i el populisme”. És per això que el candidat refusa pactar amb Maragall i Colau, on hi veu un futur govern de coalició.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut