Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Valls li recorda a Colau que no hauria estat investida sense els seus vots

|

- Publicitat -

El líder de BCN Canvi-Cs, Manuel Valls, ha recordat aquest dissabte a l’escollida batllessa, Ada Colau, que no podria haver estat investida sense els seus tres vots del grup municipal ni la contribució de Jaume Collboni (PSC). Tot just després, l’ha felicitat per a presentar-se a la investidura “perquè no era fàcil: Enhorabona”, ha afirmat. A més, l’exprimer ministre francès ha afegit que “la política és escollir”, i així ho ha fet.

“En situacions com aquesta s’han de prendre decisions arriscades i evitar el pitjor”. Així, Valls ha justificat el suport que Colau ha rebut per a tornar a ser alcaldessa. També, el cap de llista ha recalcat que han pres aquesta decisió per responsabilitat i per sentit d’Estat, no per “operacions dels poderosos”, amb el que ha dit que “res té a veure” amb qui els acusen d’això.

Publicitat

Valls ha defensat que a Espanya “no hi ha presos polítics ni exiliats”, amb la presència de Quim Forn a la primera fila. Dit això, ha rebut xiulades de la sala i l’alcaldessa ha hagut de demanar respecte per a totes les intervencions.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut