Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Valls, disposat a investir Colau com a alcaldessa “sense condicions”

|

- Publicitat -

El candidat de les elits ho té clar: Colau és “la solució menys dolenta” per impedir “que la ciutat caigui en mans del separatisme” amb Ernest Maragall com a alcalde. És per això que Manuel Valls i la seva plataforma amb el suport de Ciudadanos estan disposats a cedir el vot favorable dels tres regidors per fer alcaldessa Colau amb el suport, també, del PSC de Jaume Collboni.

El candidat proposa un suport “sense condicions” i es ven com l’equilibri per evitar que “Barcelona sigui palanca de l’independentisme o capital d’una República imaginària”, ha afirmat en una roda de premsa aquest dimecres al matí. Dit això, l’exprimer ministre ha sentenciat que “som un grup de sis” i “actuarem amb responsabilitat”.

Publicitat

Tot i això, Valls sap que l’alcaldessa Colau ha reiterat que no pactaria amb “la dreta”. De fet, després que els votants i seguidors del PSOE cridessin al president del Gobierno “Con Rivera no” a la seu de Ferraz la nit del 28-A, el lema ha esdevingut clamat per la líder dels comuns a Barcelona en reiterades ocasions en campanya: “Con Valls, tampoco”.

 

Et pot interessar  Tim Burton visita Barcelona amb motiu de l'estrena de l'exposició immersiva dedicada al cineasta
Publicitat

Opinió

Minut a Minut