Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Urtasun confia en que el diàleg estigui avançat quan es voti el suplicatori de Puigdemont

|

- Publicitat -

El diputat dels comuns al Parlament Europeu, Ernest Urtasun, ha destacat aquest dimarts que li agradaria que el diàleg polític a Espanya estigui “suficientment avançat” abans que arribi la votació del suplicatori sobre el president a l’exili, Carles Puigdemont, i el conseller Toni Comín, en un tràmit que sol trigar sis mesos de mitjana.

Sobre si els dos s’integraran al grup dels Verds-Aliança Lliure Europea, ha explicat que encara no està decidit, i ha assenyalat que ell no té capacitat ni de vetar ni de garantir la seva entrada al grup, i que hi ha arguments per les dues possibilitats, ha dit en una entrevista a Rac 1.

Publicitat

Ha explicat que els hagués agradat debatre sobre la situació d’Oriol Junqueras, però que el president del Parlament Europeu, David Sassoli, va fer bé en impedir-ho perquè també havia demanat la paraula Vox, i ha sostingut que és contradictori que hi hagi una ordre de detenció a Espanya per Puigdemont i Comín si tenen immunitat a la Unió Europea.

 

Et pot interessar  El Parlament Europeu diu que el Corredor Mediterrani és una "xarxa clau" i insta a que estigui completat abans del 2030
Publicitat

Opinió

Minut a Minut