Edició 2048

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 04 de març del 2024
Edició 2048

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 04 de març del 2024

Uns correus electrònics sobre els protocols de trasllat de pacients amb Covid demostren que Ayuso va mentir

|

- Publicitat -

Les mentides d’Ayuso van sortint a la llum a cada dia que passa. Després que la presidenta de la Comunitat de Madrid donés explicacions sobre l’escàndol dels protocols de derivació a hospitals des de les residències, al·legant que un esborrany es va enviar per error, han sortit a la llum diversos correus electrònics, facilitats per El País, on un alt càrrec de la Conselleria de Sanitat va sol·licitar que s’enviessin aquests protocols a 475 residències de Madrid. En conclusió, ha quedat demostrat que Madrid va jugar amb les vides de les persones més grans afectades pel coronavirus.

En aquests missatges, el director de coordinació sociosanitària demanava el trasllat dels protocols de triatge, i estaven signats digitalment per ell. Per tant, es van descartar hospitalitzacions de certes persones amb discapacitat i d’ancians malalts de Covid-19. Segons els documents, la finalitat era evitar el col·lapse de la sanitat madrilenya, però a costa de sacrificar vides per arribar a l’objectiu.

Et pot interessar  Rebuig a la repressió espanyola: un centenar de persones es concentren davant del TSJC en suport a Dani Gallardo
Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut