Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024

Una vintena d’entitats denuncien la instrumentalització del turisme a Barcelona

|

- Publicitat -

Una vintena d’entitats empresarials s’han sumat aquest divendres en un manifest que demana que l’activitat turística no sigui “instrumentalitzada novament” com a una “eina política” a Barcelona. Avisen que el debat sobre l’impacte d’aquest sector sobre la ciutat tan sols condueixen a la “polarització i la crispació” de la societat barcelonina. “Els objectius per al desenvolupament turístic de la ciutat estan clars i consensuats per part de tots els agents: qualitat i sostenibilitat”, ha destacat Foment del Treball, una de les organitzacions empresarials signants. El text ha sumat avals entre altres entitats com la patronal Pimec, la Fundació Barcelona Comerç, el festival Primavera Sound o els gremis d’hostaleria i restauració.

“Apel·lem a la responsabilitat de les formacions polítiques municipals i a la seva capacitat de diàleg i treball serè, racional i objectiu, sense apriorismes, prejudicis ni condicionants ideològics”, ha resumit la Foment en un comunicat.

Publicitat

Segons la patronal, les entitats que donen suport al manifest observen “amb preocupació” com “des de l’àmbit polític municipal” s’està recuperant un debat entorn del turisme i el seu desenvolupament a Barcelona amb una base “negativa i poc constructiva”.

Et pot interessar  ERC, PSC, Junts, comuns i PPC coincideixen a reclamar un millor finançament en el primer debat preelectoral del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut