Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

VÍDEO | Una vintena de manifestants escridassa Junqueras, que abandona la manifestació

|

- Publicitat -

Prop d’una vintena de manifestants contra la cimera francoespanyola que reuneix Sánchez i Macron a Barcelona ha escridassat Oriol Junqueras, el president d’ERC, i li han xiulat. Els manifestants han proferit crits de “Traïdor”, “Botifler” i “Et volem a la presó”, mentre Junqueras abandonava la concentració unitària. El president d’ERC, que ha estat un dels primers representants polítics a arribar a les columnes de Puig i Cadafalch per manifestar-se contra la cimera francoespanyola, ha estat també un dels primers a marxar. ERC ha explicat que Junqueras tenia previst abandonar abans la concentració per “motius d’agenda”.

Dolors Feliu, la presidenta de l’ANC, va advertir que alguns manifestants podien escridassar tant el president de la Generalitat, Pere Aragonès, com la resta del partit. Mentre Aragonès assisteix a l’acte de benvinguda de la cimera i rebrà Sánchez i Macron, ERC ha participat en la concentració unitària contra l’esdeveniment.

Publicitat

El moment de l’escridassada a Junqueras ha quedat recollit en vídeo, que diferents periodistes dels mitjans El Periódico, El País i El Nacional han publicat als seus respectius comptes personals de Twitter.

Et pot interessar  Aragonès defensarà al Senat “i davant de tothom i a tot arreu” que la llei d’amnistia “és necessària”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut