Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Una prestigiosa revista dels Estats Units diu que Espanya és el “veritable perill” a la UE

|

- Publicitat -

La premsa internacional segueix deteriorant constantment la imatge d’Espanya per la seva dubtosa qualitat democràtica. La prestigiosa revista Newsweek dels Estats Units ha fet enrabiar l’espanyolisme per una columna d’un periodista que explica que “el veritable perill pels valors democràtics de la Unió Europea és Espanya i no Rússia”, i ha afirmat que “la relació d’Espanya amb la democràcia és complicada”.

La revista recorda que malgrat el silenci d’Europa després del referèndum de l’1-o, diverses organitzacions de drets humans van condemnar l’actuació violenta de la policia després de veure les imatges. A més, el periodista Tsavkko Garcia s’ha fet ressò de les paraules de Puigdemont, el qual va assegurar que “l’estat espanyol ha contribuït al deteriorament de la imatge internacional de la Unió Europea”. Tot plegat, un nou ridícul d’Espanya al món.

Publicitat

Una economista solidaria amb el moviment independentista des d’Escandinavia també ha fet ressò de l’article del Newseek a Twitter.

Et pot interessar  La UE condemna les “restriccions” d’Israel a l’ajut humanitari i veu “injustificables” els trets contra civils de dijous
Publicitat

Opinió

Minut a Minut