Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Una plataforma d’odi al català denuncia que una professora conscienciés els alumnes sobre la persecució de la llengua

|

- Publicitat -

La plataforma d’odi al català “S’ha acabat” ha arribat a un dels extrems més grans per difondre mentides sobre l’ensenyament públic a Catalunya, i el pitjor és que estan aconseguint que alguns mitjans espanyols s’ho creguin, com ara el VozPópuli, que ho relaciona tot amb un inexistent “adoctrinament” als alumnes catalans.

“S’ha acabat” ha denunciat que una professora d’una escola de Sant Pere de Torelló hagi posat deures als seus alumnes amb el títol “emergència lingüística”, on els manava veure un vídeo de Plataforma per la Llengua que comparava el canvi climàtic amb la situació del català, i unes altres imatges, aquest cop del famós programa satíric “Polònia”. El que era una bona idea d’una mestra per conscienciar de la situació als seus alumnes, resulta ser ara “adoctrinament”, segons “S’ha acabat” i alguns mitjans. Però amb una mica d’informació es pot veure com la plataforma no ha fet gaire recerca, i un usuari de la xarxa els corregeix el tuit dient que “estan tan desubicats que es pensen que a Torelló hi ha una escola que es diu Sant Pere!”.

Publicitat

 

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut