Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

Una dona i el seu nadó són desnonats del que abans era un narcopis

Els Serveis Socials li van oferir una pensió, però només la deixaven sortir entre les 9 i les 17 hores de l’allotjament, ella no ho va poder assumir perquè treballa fins més tard

Redacció 27/04/2022
Fotografia del desnonament | ACN

Al barri de Sant Antoni de Barcelona s’ha produït un altre desnonament. En aquesta ocasió, els protagonistes han estat una dona i el seu nadó d’un any d’un habitatge que abans era un narcopis.

La Shardonelys quan va saber que s’executaria el desnonament, fa uns mesos, va sol·licitar ajuda als Serveis Socials, qui li van oferir una pensió. Ella la va rebutjar per les estrictes condicions i obligacions imposades: Només la deixaven sortir entre les 9 i les 17 hores de l’allotjament, ella no ho va poder assumir perquè treballa fins més tard.

Tot i demanar més temps per trobar un altre pis, el propietari, l’Arquebisbat de Barcelona, manifesta ja se li ha ofert una alternativa i que s’ha de dur a terme el desnonament. El propietari reivindica que l’habitatge és necessari perquè volen dedicar-lo a les necessitats de l’Església.