Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024
Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024

Un vocal de la JEC que va inhabilitar Torra i Junqueras era militant del PP

|

- Publicitat -

Després que sortís a la llum el ‘cas Betancor’, que demostrava que un assessor de Ciudadanos cobrava el sou del partit mentre era vocal de la Junta Electoral Central, ara s’ha sabut que un altre dels vocals de la JEC, s’hi va incorporar només una setmana més tard de deixar el Partido Popular. Es tracta del catedràtic Carlos Vidal, que ha explicat a infoLibre que no va mencionar al Congreso la seva afiliació perquè ja no hi militava i que per tant “no hi havia res a mencionar”.

Com no podia ser d’una altra manera, Vidal va ser clau a l’hora de decidir si s’inhabilitava Quim Torra i Oriol Junqueras dels seus càrrecs electes, i hi va votar absolutament a favor, només per acontentar els que comparteixen el seu ideari polític, igual que Andrés Betancor. El que està clar és que, el dia d’avui, la JEC està corrompuda pels partits, que a més, són grups que odien l’independentisme.

Publicitat

Et pot interessar  El PP allarga artificialment l'amnistia: es nega a sotmetre-la al ple del Senat del 7 i 8 de maig i podria esperar al 14
Publicitat

Opinió

Minut a Minut