Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Un total de 212 casos positius viuen en 70 residències d’avis de Catalunya

Aquestes persones estan aïllades i estan sent tractades amb els protocols marcats per la Conselleria de Salut

Avatar
Agències 24/03/2020
Pla mitjà d'un grup d'usuaris de la residència amb un cartell on es pot llegit "Tot anirà bé". Imatge publicada el 20 de març del 2020. (Horitzontal)

Un total de 212 persones que han donat positiu per coronavirus viuen en 70 residències públiques i privades d’avis de Catalunya, ha informat la Conselleria de Treball, Assumptes Socials i Famílies en un comunicat aquest dilluns.

Aquestes persones estan aïllades, estan sent tractades i la seva atenció segueix els protocols marcats per la Conselleria de Salut de la Generalitat.

A Catalunya hi ha 64.093 persones majors que viuen en 1.073 residències públiques i privades, on la Generalitat ha repartit aquest cap de setmana i aquest dilluns 50.000 mascaretes i guants per millorar l’atenció a persones afectades i prevenir el contagi del personal.

Sobre la residència d’Olesa de Montserrat, la Conselleria ha estat en contacte diari amb el centre “per abastir-lo del material de protecció necessari per als professionals” i va reforçar els enviaments entre el dijous i el divendres de la setmana passada.

El departament ha assegurat que treballa per reforçar “amb urgència” l’equip professional del centre, a través de la bossa de personal que ha posat en marxa el Servei d’Ocupació de Catalunya.