Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Un total de 14 detinguts i 33 ferits en les protestes després de la detenció de Hasel

|

- Publicitat -

Les protestes en suport al raper empresonat Pablo Hasel aquest dimarts han deixat un total de 14 detinguts i 33 ferits a Barcelona, Girona, Lleida, Reus (Tarragona) i Vic (Barcelona), on va haver-hi altercats amb barricades que, a més, van causar danys materials.

Els Mossos d’Esquadra van detenir dues persones a Barcelona, quatre a Vic i vuit a Lleida, ha informat la policia catalana a Europa Press aquest dimecres.

Publicitat

Dels 33 ferits, 32 van quedar en estat lleu i un en estat menys greu; a més, vuit van haver de ser traslladats, segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en un tuit recollit per Europa Press.

A Barcelona va haver-hi onze assistències i quatre trasllats; a Vic, 15 assistències; a Lleida, cinc assistències i tres traslladats; a Reus, una assistència i un trasllat, i a Girona una assistència.

A Vic, diversos agents van resultar ferits i grups violents de manifestants van vandalitzar la comissaria del municipi, fins a la qual el conseller d’Interior en funcions de la Generalitat, Miquel Sàmper, es va desplaçar a mitjanit.

Ho va fer acompanyat del major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, i el director de la policia catalana, Pere Ferrer.

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut