Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Un sindicat de mossos d’esquadra es queixa d’haver de tenir el batxillerat per ascendir a sergent

|

- Publicitat -

Un sindicat de Mossos d’Esquadra ha anunciat una queixa després que la Direcció General de Policia de la Generalitat de Catalunya hagi anunciat un nou requisit obligatori per accedir a noves escales de comandament: tenir el batxillerat. És un punt que pot afectar a molts dels mossos actualment en actiu, i que disposen, com a molt, del títol de l’ESO. En concret, en una nota facilitada per El Confidencial, s’informa que a partir d’ara, per accedir a sergent, caporal o subinspector es necessitarà el títol de batxillerat, el títol de tècnic o equivalent i el títol de tècnic auxiliar.

Publicitat

En un comunicat, un col·lectiu de mossos, repliquen que “si vas entrar fa anys als mossos amb el Graduat escolar i no tens més estudis, oblida’t de pujar de promoció. L’administració ho ha decidit així, incomplint el que sempre ens havia manifestat que tot seguiria igual com fins ara”.

El sindicat de Mossos d’Esquadra també assegura que “és vergonyós que després de tot el que han fet i fan els mossos se’ls segueixi tractant d’aquesta manera tan injusta des de l’administració”.

Et pot interessar  VÍDEO | Denuncien càrregues dels Mossos durant un desnonament a Mataró
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió