Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Un seguidor llença una ampolla de vidre al cap d’un aficionat del Barça, davant la gran victòria blaugrana

|

- Publicitat -

Davant la gran victòria blaugrana, un seguidor del PUMAS UNAM va llençar una ampolla de vidre al cap d’un pare que gaudia amb la seva filla del partit, tots dos seguidors del Barça, després del gol de Pierre-Emerick Aubameyang, que feia pujar el 5 a 0 al marcador. Tot plegat, va ser un esclat de ràbia per part del seguidor visitant que anava begut.

Així ho relata un amic del ferit en un fil de Twitter i denuncia que el personal de seguretat, tot i intervenir-him no el van fer fora; van excusar-se dient que estaria “dormint la mona”.

Publicitat

L’amic, Toni Muñoz lamenta: “La nit del Gamper hauria estat rodona si no fos perquè un aficionat dels Pumas que anava molt borratxo i que estava a la zona VIP ha llençat una ampolla de vi”, “contra el públic” que tenia als seus peus. Tot i no haver provocat greu ferida, “ha estat un nyanyo” i denuncia que la criatura “s’ha espantat moltíssim”.

En la zona VIP, les normes són molt més flexibles i per aquest motiu els d’aquesta zona sí que poden beure alcohol, però la resta no. Muñoz ho denuncia: “No entenc que als aficionats amb bon criteri no se’ns deixi beure alcohol ni entrar ampolles de plàstic amb el tap posat” i per contra, els de la VIP puguin emborratxar-se tant com vulguin.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut