Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Un professor alemany assoleix més de 500.000 firmes en suport a l’autodeterminació de Catalunya

|

- Publicitat -

El professor alemany, Axel Schönberger, ha aconseguit la fita d’ajuntar mig milió de firmes a través d’una campanya de change.org que buscava donar suport al dret d’autodeterminació de Catalunya. Aquesta acte de solidaritat va començar el 2017, després dels fets que van passar durant el referèndum de l’1 d’octubre. Segons informa unilateral.cat, la petició demana a diverses autoritats europees com Angela Merkel, Sassoli o Wladimir Putin, que mostrin la seva “Solidaritat amb Catalunya pel dret a l’autodeterminació pacífica”. A més, la campanya també reconeix a Catalunya com membre que “pertany incondicionalment a Europa”, i demana que la Unió Europea “han d’expressar que qualsevol ús de la força militar en aquest conflicte seria inacceptable”.

Aquesta petició està escrita en 31 idiomes diferents i està signada per ciutadans d’arreu del món. També inclou més de 200 articles en la seva versió alemanya amb multitud de comentaris a favor de l’autodeterminació.

Et pot interessar  Aragonès fa una crida a obtenir la "força" necessària el 12-M perquè la Moncloa digui 'sí' al referèndum
Publicitat

Opinió

Minut a Minut