Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Un jutge espanyol desobeeix la justícia que defensa i es nega a entrar a presó per conspiració

|

- Publicitat -

Situació rocambolesca a la justícia de les Canàries. El Tribunal Superior de Justícia ha hagut de fer que la policia judicial citi un jutge actualment suspès per informar-lo que ha d’entrar immediatament a la presó. Salvador Alba va ser suspès de funcions i va rebre un expedient d’expulsió per part del Consell General del Poder Judicial, condemnat per conspirar contra l’actual delegada del Gobierno contra la Violència de Gènere, Victoria Rosell.

Davant la negativa d’Alba, se li ha notificat que si no entra per voluntat pròpia a la presó, haurà de ser detingut. Dijous passat va expirar el període perquè ingressés voluntàriament, i tampoc ha pagat la multa de 12.000 euros que se li va imposar per danys i perjudicis.

Publicitat

Segons eldiario.es, l’acusat pretén ara que el Supremo es pronunciï pel cas després d’haver presentat un recurs per indefensió en tot el procés judicial.

Et pot interessar  Uns 130 funcionaris de Puig de les Basses fan un minut de silenci per la cuinera morta a Mas d'Enric: "Seguirem aquí"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut