Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Un home ferit el 17-A explica que té ansietat i estrès per “no saber si tornarà a passar”

|

- Publicitat -

Un home que va ser ferit a l’atropellament massiu del 17 d’agost del 2017 a la Rambla ha explicat que encara té “ansietat” i “estrès” pels fets. “El no saber si tornarà a passar”, ha relatat aquest divendres a la sessió del judici a l’Audiència Nacional. Salvador López Granero, acusació particular, va ser ferit al peu per la furgoneta conduïda per Younes Abouyaaqoub, però també té danys psicològics. “No puc apropar-me a llocs amb molt volum de gent”, ha afirmat, i també té dificultats per anar a la Rambla, on està situat el seu lloc de feina. “Em costa anar a treballar”, ha dit, i també té problemes per dormir.

López Granero ha dit que va rebre atenció psicològica de l’Estat, però no ha estat indemnitzat per danys psicològics ni morals, només corporals. “Se’m van trencar els metatarsians del peu”, ha explicat.

Publicitat

El testimoni ha recordat que la tarda del 17-A estava a la Rambla, a l’altura de la seva feina, quan la furgoneta va passar per darrere seu. Es va amagar a un restaurant i va estar refugiat tota la tarda. Fins passades les 23 hores no va ser atès a l’hospital de campanya.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut