Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Un greu error fa que el BOE “derogui” la Constitució espanyola i 8 lleis troncals

El BOE no va ser capaç d'adonar-se de la greu pífia, i va ser un organisme privat que va haver d'alertar sobre la situació

|

- Publicitat -

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) va donar una gran sorpresa el dia d’ahir, quan la Constitució espanyola i vuit lleis troncals del sistema democràtic espanyol apareixien derogades, tal com ha informat el mitjà especialitzat ‘Confilegal’. En accedir a la consulta digital del BOE, tant la Constitució com la Llei d’Enjudiciament Civil, el Codi Penal, el Codi Civil, l’Estatut dels Treballadors, la Llei General de la Seguretat Social, la Llei reguladora de la jurisdicció social, la Llei Concursal i la Llei de Règim Jurídic del Sector Públic apareixien derogades.

L’error va detectar-lo la base de dades jurídica de consulta laboral, fiscal i comptable Iberley, que assegura que no és la primera vegada que passa. Cada vegada que succeeix i Iberley ho detecta, contacten amb els gestors de la pàgina del BOE per avisar-los i que corregeixin l’error; aquesta vegada, van trigar prop de dues hores a resoldre’l i que el text aparegués com ho fa normalment. Un fet que demostra que, una vegada més, el BOE no va ser capaç d’adonar-se de la pífia pel seu propi peu, sinó que va haver de ser un organisme privat el que va donar la veu d’alarma. “Aquest és un error molt greu. El BOE no pot permetre-se’l perquè és el referent principal“, apunta el director comercial d’Iberley, Ángel Gandoy, a Confilegal.

Publicitat
Imatge de la Constitució Espanyola derogada del BOE.
Foto: Confilegal
Imatge del Codi Penal derogat del BOE.
Foto: Confilegal

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut