Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Un estudi destaca Puigdemont com el “líder polític” més consolidat a Catalunya

|

- Publicitat -

Un estudi dirigit per l’assessor electoral Antonio Sola, que presideix la Fundació Liderar amb Sentit Comú, assegura que Puigdemont és “l’únic líder polític que els catalans identifiquen com a tal”, i això es tradueix en una diferència abismal en la valoració que té l’independentisme de Puigdemont en comparació amb altres líders.

Publicitat

Segons ha informat el diari Crónica Global, Sola assegura que “Puigdemont ha anat posant monedes a la guardiola creant el seu propi lideratge i espai polític, amb possibilitats reals de guanyar de nou a ERC a les pròximes eleccions del 14 de febrer”. L’estudi preguntava als enquestats què és el que més valoren en un líder, a la qual cosa la gran majoria han contestat que l'”honestedat”, juntament amb la capacitat de treball i de resiliència, tot vinculat a la bondat moral d’un líder. De fet, a l’hora de relacionar un polític actual amb aquests factors, un 56% asseguren que no ho saben, però del 44% restant, més de la meitat parlen directament de Carles Puigdemont. Junqueras es menciona el 13,8% de les vegades, mentre que el socialista Miquel Iceta es queda amb un 3%.

 

 

Et pot interessar  VÍDEO | Carles Puigdemont trasllada a Meridiana Resisteix el seu "agraïment" per "recordar que hi ha un conflicte i que el volem resoldre decidint tots els catalans"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió