Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Un escriptor antiindependentista diu que Puigdemont, Torra i “dos milions de catalans són els hereus de Franco”

Usa el digital de Pedro J. Ramírez per a carregar contra els presos polítics, els exiliats i els votants del referèndum

|

- Publicitat -

“Puigdemont, Torra i dos milions de catalans són els hereus de Franco”. Són paraules de l’escriptor Andrés Trapiello, en una entrevista a El Español, referint-se al president de la Generalitat i al president a l’exili, així com als ciutadans que van votar ‘Sí’ l’1-O.

Trapiello, conegut pel seu rebuig a l’independentisme, ha usat el digital de Pedro J. Ramírez per a carregar contra el moviment, insultant els presos polítics i els exiliats i titllant de delinqüents els ciutadans que van fer possible el referèndum d’autodeterminació. “Ells [Torra i Puigdemont] i els dos milions de catalans independentistes que van delinquir l’1-O són els hereus directes de Franco, els que van fer els seus grans negocis xuclant de la mamella, provincians, meapilas, deslleials, covards, xenòfobs, supremacistes. Van mentir dient que Espanya els robava, i menteixen dient que Espanya és franquista, però no poden dir altra cosa”, diu Trapiello, que va ser candidat d’UPyD al Senat.

Publicitat

L’escriptor antiindependentista també ha afirmat que Torra i Puigdemont “han de distreure aquests dos milions que segueixen proclamant cada dia la república groga catalana, per poder robar a mansalva, sense tallar-se un pèl, com la banda dels Pujol”.

Et pot interessar  El TSJC ajorna el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per l’1-O per evitar interferències amb la campanya electoral
Publicitat

Opinió

Minut a Minut