Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

UBER envia Arrimadas a Madrid

Anunciarà demà que anirà de cap de llista per Barcelona al Congrés, recordem que el seu marit, Xavier Cima és client de l'empresa de VTC

|

- Publicitat -

Lluita a mort entre Carrizosa i Roldán per aconseguir el lideratge al Parlament de Catalunya

Inés Arrimadas anunciarà demà a Madrid que anirà de cap de llista per Barcelona al Congrés per fer tàndem amb Albert Rivera en la lluita dels comicis general del 28 d’abril. Ho afirma el digital ‘El español, segons el qual la cap de l’oposició al Parlament afrontarà les primàries a partir de dimarts vinent sense oposició esperable. La decisió obra la porta a una veritable guerra pel llegat d’Arrimadas entre Carrizosa i Lorena Roldán.

Publicitat

Arrimadas abandona la seva estimada Catalunya gràcies a UBER

Cal recordar que el fins ara número dos de Cs al Congrés, Juan Carlos Girauta, ha anunciat la intenció de presentar-se de cap de llista per Toledo, fet que aplana el camí d’Arrimadas per fer el salt a Madrid. Ara queda oberta la incògnita de qui la substituirà a Catalunya. Segons el digital, la decisió no està presa i sonen els noms tant del número dos d’Arrimadas al Parlament, Carlos Carrizosa, com el de la senadora Lorena Roldán.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut