Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Turull proposa de nou a David Torrents com a secretari d’organització de partit

|

- Publicitat -

El secretari general, Jordi Turull, ha plantejat aquest matí votar de nou el mateix candidat a secretari d’organització, David Torrents; qui no va rebre els suports necessaris per accedir de manera directa al càrrec al Congrés d’Argelers.

Turull ha comparegut aquest dilluns de forma extraordinària després de la reunió de l’executiva del partit per a més de sol·licitar la votació de Torrents, ha plantejat per a l’executiva Ester Vallès i incorporar a l’exdiputat Lluís Guinó per substituir Miquel Samper que va renunciar a ocupar el càrrec a la direcció el mateix dia del congrés. La votació serà en bloc, en llista tancada i bloquejada, es farà entre dimecres i dijous d’aquesta setmana.

Publicitat

Així mateix, Turull ha defensat que tots tres noms formaven part de la candidatura pactada amb Borràs: “Soc persona de paraula i vull tornar a sotmetre a consideració de la militància aquesta proposta. Al final el veredicte és dels militants”, ha reblat. El secretari general manifesta que té la voluntat d’adquirir la unitat i la cohesió dins de Junts, titlla la seva proposta de “coherent” amb aquest l’objectiu.

Et pot interessar  Turull afirma que el 12-M és "un plebiscit entre Puigdemont i Sánchez" perquè Illa és "el servidor que no vol molestar"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut