Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Turull pica l’ullet als que divideixen l’independentisme expressant felicitat amb la imatge de Waterloo

El pres polític indultat desitja que un altre dia hi puguin ser tot el Govern legítim, “i si es fa a Catalunya ni us ho explico!”

Àlex Huguet
Àlex Huguet 07/07/2021
L'exconseller de Presidència Jordi Turull, i l'expresident Carles Puigdemont a Waterloo, 2 de juliol del 2021. (Horitzontal)

“Tot arriba!”. Aquest ha estat l’esclat d’il·lusió que ha compartit el conseller legítim Jordi Turull després de veure la imatge del retrobament de Puigdemont amb el vicepresident Junqueras i els consellers legítims d’ERC a la Casa de la República. En una piulada, Turull també dona espai a enviar un subtil missatge a la divisió de l’independentisme: “I sí, a mi em fa feliç aquesta imatge. I el dia que hi siguem tots i sobretot es faci a Catalunya ni us ho explico!”, ha dit, convençut que aquest dia “també arribarà”. Amb tot, Turull fa una crida a “persistir en la determinació per culminar el que vam començar l’1-O”.


D’altra banda, Josep Rull també s’ha pronunciat davant la fotografia de Puigdemont i Junqueras, remarcant que és “una bona dosi d’optimisme i d’esperança”.