Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Turull no es creu la imputació de Fernández Díaz: “Tranquil Jorge, Fiscalía te lo afina”

|

- Publicitat -

Després que el jutge de l’Audiència Nacional hagi citat com a imputat a l’exministre de l’Interior del govern Rajoy, Jorge Fernández Díaz, els més il·lusos poden pensar que el cas ‘Kitchen‘ pot acabar amb la presó d’aquest. Tot fa pensar que, com a molt, farà unes declaracions al·legant la seva falsa innocència, i la justícia espanyola el deixarà lliure altre cop. Un dels que s’ha pres la notícia amb humor ha estat el pres polític i conseller legítim de la Generalitat, Jordi Turull, qui ha tuitat, amb to irònic, “Tranquil Jorge, Fiscalía te lo afina”, suposant que la notícia no suposarà res més que una petita molestia a l’exministre espanyol.

Díaz serà interrogat en el marc d’aquesta peça en la qual s’investiga l’operatiu que s’hauria sufragat amb fons reservats i l’objectiu era sostreure informació sensible del PP a qui va ser el seu tresorer, Luis Bárcenas, amb l’objectiu d’ocultar-se-la a la justícia.

Publicitat

Et pot interessar  Feijóo acusa Sánchez de no condemnar amb prou "rapidesa i contundència" l'atac d'Iran: "Ha estat l'últim"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut