Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Turull es torna contra Junqueras: “El vot a Junts és la garantia de no tirar l’1-O a les escombraries”

"Amb la seva taula de diàleg, els seus acords de claredat i els acords amb Madrid, sembla que tinguin pressa en llançar a la paperera els vots de l'1-O" ha reblat Turull

|

- Publicitat -

El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha replicat amb contundència les últimes declaracions del president d’ERC, Oriol Junqueras, assegurant que votar Junts és “la garantia de no tirar l’1-O a les escombraries”. Turull ho ha dit a Manresa (Bages), durant l’acte central del candidat a l’alcaldia, Ramon Bacardit, responent així les paraules de Junqueras, que el dissabte va avisar que cada vot que no vagi als republicans significa llançar-lo a la brossa.

Publicitat

“El vot de cada persona mereix un respecte per concepció democràtica“, ha reblat el secretari general de Junts. “Votar Junts és la garantia perquè alguns no llancin a la paperera els vots de l’1-O que la gent va defensar amb cos i ànima”, ha continuat. Així, Turull ha enviat un missatge contundent de crítica a ERC: “Amb la seva taula de diàleg, els seus acords de claredat i els acords amb Madrid, sembla que tinguin pressa en llançar a la paperera els vots de l’1-O“.

En aquest sentit, ha assegurat que omplir les urnes amb les paperetes de Junts envia també un missatge clar a Madrid, concretament “a les clavegueres, les policies patriòtiques, els que fan política amb toga i els il·lusos enterradors del procés de Catalunya cap a la independència”. Votar Junts, ha assenyalat, demostra que no es renuncia “el camí cap a la independència”.

L’acte central de Junts a Manresa també ha comptat amb la presidenta del partit, i presidenta del Parlament suspesa, Laura Borràs. La dirigent no s’ha tallat un pèl i ha retret que algunes formacions independentistes s’alineïn amb el PSC per vulnerar drets fonamentals de diputats”, en referència a la situació de la seva acta. “Tots sabem com han anat les coses al Parlament, i i hem de defensat les institucions davant les agressions de l’Estat”.

Et pot interessar  Trias avisa que triarà ell i no Junts els pactes postelectorals: "Qui decideix és qui comanda aquestes eleccions"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió