Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Turull critica que Junqueras recorri a la “difamació” per atacar Junts

|

- Publicitat -

Turull no ha tardat en reaccionar a les declaracions de Junqueras. El secretari general de JxCat, Jordi Turull, ha criticat les últimes afirmacions del president d’ERC, Oriol Junqueras, en què acusa Junts de tenir aspiracions “poc legítimes” i voler “tapar els seus casos de corrupció”; declaracions que ha qualificat de “difamació”.

“Les declaracions em van generar molta tristesa i no hi entrarem, però quan has de recórrer a la difamació…”, ha afirmat. A més, el secretari general ha dit que dins del partit hi ha “unanimitat” i ha assegurat no entendre “l’interès de fer creure el contrari”. “El que dona més força al Govern és anar tots a l’una i que es compleixi el pacte de govern”, ha en un acte celebrat aquest matí a Llagostera on s’ha presentat el candidat de JxCat del municipi, Narcís Llinàs, de cara a les eleccions del 2023.

Publicitat

Respecte a les recents tensions dins el si de la junta de Govern de la Generalitat entre Junts i ERC, Jordi Turull ha dit que “el que dona més força al Govern és anar tots a una” i ha insistit en la importància de respectar el pacte de govern: “Demanar que es compleixi un acord de govern no és cap ultimàtum, és lògic”, ha explicat en relació a les declaracions del president Pere Aragonès que instava Junta a “abandonar el sorolli els ultimàtums”.

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut