Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Tsunami Democràtic avisa que està “en marxa” i només contempla “o absolució, o resposta” a la sentència

|

- Publicitat -

La iniciativa Tsunami Democràtic ha avisat aquest divendres que està “en marxa” i que estan en un moment de “compte enrere”. En aquest sentit, tot i negar que siguin només una reacció a la sentència del Tribunal Suprem, en el segon comunicat que han difós a les xarxes des que van néixer, apunten que en el marc actual no es pot assumir que el veredicte serà dur i que les opcions són “O absolució, o resposta”. “No violents i determinats alhora, resistim i capgirem la maniobra repressiva amb l’ús de la desobediència civil”, ha defensat. D’altra banda, reivindiquen que el motor és “la gent” i afegeixen: “El motor som tots. I si cal, es posa en marxa o s’atura, quan convingui, de manera intel·ligent i creativa”.

Al comunicat, Tsunami apunta que no surt del no-res i que està format per molts: “Sorgeix per avançar en el que vam començar fa temps (a Arenys, els 11 de setembre, el 9-N, l’1 i el 3 d’octubre). “El Tsunami Democràtic ha començat. I no hi ha força que pugui aturar el poder de la multitud que avança”, asseguren.

Et pot interessar  L'Audiència Nacional s'alinea amb García-Castellón i accepta dos agents ferits com a acusació al Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut