Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Trump, de mostrar-se escèptic a vacunar-se d’amagat abans de deixar la Casa Blanca

L’expresident dels Estats Units no es va voler vacunar quan va començar la campanya

Redacció
Redacció 02/03/2021
El president dels EUA, Donald Trump, durant la seva trobada amb el president d'Egipte, Abdel-Fattah al-Sisi, en els marges de la reunió del G7 a Biarritz, a França el 26 d'agost del 2019. (Horitzontal)

L’expresident dels Estats Units va deixar la Casa Blanca després de la pressió i admetre que havia perdut les eleccions en favor de Joe Biden, però es va aprofitar de la seva condició política fins a l’últim moment.

Fonts de l’entorn de Donald Trump han afirmat a diversos mitjans de comunicació que ell i la seva dona, Melania Trump, es van vacunar al gener, poc abans de començar la seva etapa com a expresident. A falta de saber-se quina vacuna han obtingut, si Pfizer o Moderna, el que sí que és segur és que ja han estat vaccinats amb la segona dosi.

Trump i la seva dona van contraure el coronavirus a finals de setembre, i l’expresident fins i tot va estar hospitalitzat durant tres dies, un fet que no el va convèncer del tot per voler-se vacunar quan les cures van sortir al mercat, però després de constatar la seva eficàcia no ho va dubtar, i durant la seva última intervenció pública aquest diumenge va instar la població a vacunar-se.