Dimecres, 20 de gener de 2021 - Edició 908
La República

Trump: “Biden ha guanyat perquè les eleccions van ser manipulades”

El president sortint dels Estats Units reconeix per primera vegada la derrota però insisteix en el frau

Avatar
Agències 15/11/2020
El president sortint dels Estats Units, Donald Trump, capcot en la seva primera compareixença en vuit dies després de les eleccions, el 13 de novembre del 2020.

El president sortint dels Estats Units, Donald Trump, ha reconegut per primera vegada la seva derrota i la victòria del candidat demòcrata, Joe Biden, però sense deixar de banda la teoria del frau electoral. “Biden ha guanyat perquè les eleccions van ser manipulades”, ha apuntat aquest diumenge Trump en una piulada a Twitter responent un editorial del comentarista polític conservador Jesse Watters a Fox News. “No es van permetre observadors, els vots van ser comptats per una empresa propietat de radicals d’esquerres, Dominion, amb una mala reputació i equips deficients que ni tan sols van servir per a Texas (on vaig guanyar per molt)”, ha assegurat el president republicà, que ha insistit també en la “falsedat i el silenci” dels mitjans.

“Totes les errades mecàniques que van produir-se durant la nit electoral van ser en realitat ‘ells’ enxampats tractant de robar vots. Finalment, van aconseguir-ho plenament sense ser atrapats. Les eleccions per correu són una broma malaltissa!”, ha sentenciat Trump en una segona piulada dominical.

Relacionats