Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Trilla diu ara que millor que Barcelona esperi set dies abans de passar a la fase 1 per no haver de retrocedir

|

- Publicitat -

El cap d’Epidemiologia de l’Hospital Clínic, Antoni Trilla, creu que seria millor que Barcelona esperi set dies més per passar a la fase 1 si hi ha dubtes que no pas que avanci per després haver de retrocedir. “Potser als de Barcelona ens toca esperar set dies, però a aquestes altures, tot i que són molts dies, crec que seria pitjor set dies una mica inestables i que després haguem de tornar enrere, que set dies per acabar de netejar allò que no acaba de quedar clar i passem en bones condicions”, ha dit a Catalunya Ràdio. Trilla s’ha mostrat convençut que Salut serà prudent. Sobre la quarantena als viatgers que ha imposat el govern espanyol, Trilla ha opinat que és “poc pràctica”, perquè no es pot controlar que es compleixi.

A l’hora de decidir qui passa a la fase 1, Trilla també ha aprofitat per remarcar que Barcelona i la resta de l’àrea metropolitana estan “interconnectades”, tot recordant que la capital i l’Hospitalet són municipis que estan separats per un carrer.

Publicitat

Pel que fa a la quarantena als viatgers, ha indicat que l’ha sorprès una mica. Tot i que ha indicat que des del punt de vista sanitari és una mesura correcte, ha dubtat que sigui pràctica, perquè no es podrà controlar què faran les persones i si realment s’aïllaran. En aquest sentit, ha dit que confia que Europa marcarà unes directrius “una mica més coherents” per al conjunt d’estats.

Et pot interessar  Barcelona es prepara pel Sant Jordi: enguany es recuperarà la totalitat de la Rambla amb un nou repartiment "mes esponjat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut